De online game Majestic van EA stopt er binnenkort mee. In een kort statement op de site van EA is te lezen dat het spel niet de gewenste resultaten oplevert en daarom per eind april wordt stopgezet.

Majestic was een zeer originele game waarin de speler puzzels moet oplossen in zijn eigen leven. Dit kan door middel van het surfen op (speciaal daarvoor gemaakte) website's, faxen, SMS'jes en andere vormen van communcatie. Er is flink in het spel geinvesteerd door EA met het oprichten van fictieve bedrijven, maken van speciale website's en het aansluiten van fax en telefoonlijnen voor het spel. Helaas hebben al deze investeringen toch niet mogen baten in een succesvolle game.After April 30, 2002, Majestic will no longer be in service. While the game was a huge critical success, it was not as popular with players. Consequently, EA has decided to discontinue the Majestic service in order to focus resources on new, more popular content. The Majestic Team is extremely proud to have contributed to one of the most creative, innovative and critically acclaimed games in history.

Er was al eerder bekend geworden dat het spel zou stoppen, maar de datum is nu definitief neergezet. Met dank aan Jemimus voor het melden van dit nieuws.