Earthworm Jim HD krijgt een multiplayermodus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er zijn twee Achievements voor de multiplayer. Eentje wordt gegeven wanneer de speler in elk level een keer eerste wordt en de ander wordt gegeven wanneer alle multiplayerlevels zijn uitgespeeld.

Het is nog niet bekend hoe de multiplayermodus in Earthworm Jim HD gaat werken. De game is een tweedimensionale platformer en in dit genre komt een multiplayer niet vaak voor. Mogelijk draait het om het zo snel mogelijk uitspelen van een level of wellicht zitten er minigames in de uiteindelijke game.

Earthworm Jim HD is een opgepoetste versie van de populaire platformer Earthworm Jim die in de jaren '90 op de Super NES en MegaDrive verscheen. In de game nemen spelers controle over een regenworm die nog het meeste weg heeft van een ruimtesoldaat. Het is nog niet bekend wanneer de game precies op Xbox Live, WiiWare en PlayStation Network verschijnt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou