Vroege build Gods and Monsters was tijdelijk beschikbaar op Google Stadia

Vroege build Gods and Monsters was tijdelijk beschikbaar op Google Stadia

Gods and Monsters, een nieuwe game van Ubisoft, was tijdelijk beschikbaar op Google Stadia. De game was 30 minuten te spelen via de streamingdienst.

Op Google Stadia dook gisteravond een mysterieuze, gratis game met de naam ‘Orpheus’ op. Toen mensen de game streamden werd het alleen duidelijk dat het om een vroege build van Gods and Monsters gaat. Het is duidelijk dat te zien dat de game nog niet af is. Zo missen een aantal personages hun structuren en zijn er af en toe laadproblemen met de omgeving.

Na 30 minuten werd de build door Ubisoft verwijderd, maar niet voor er een aantal gameplaybeelden van Gods and Monsters op het internet verschenen. Een aantal van die beelden zijn hieronder te bekijken.

A short video of Gods and Monsters gameplay! from r/Stadia

-

Google heeft ondertussen op het lek gereageerd. In een statement aan9 to 5 Google zegt de zoekmachinegigant dat het om een interne fout gaat en bevestigt het dat er in die dertig minuten honderden mensen toegang hadden tot de vroege build. Google geeft aan dat het om een build gaat voor de E3-presentatie van vorig jaar en het niet representatief is voor de huidige versie van de game.

Gods and Monster komt uit op de PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Google Stadia, Xbox Series X en pc. Een releasedatum voor de game is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit lijkt wel heel erg sterk op Zelda:BOTW hoor...

0
test

@MikkelR1 Ja had ook het gevoel toen ze de teaser toonde op e3. Assassins creed breath of the wild.

0
test

@MikkelR1 en daarom ben ik echt heeeel enthousiast om deze game te spelen 😁 of het Botw kan overtreffen weet ik niet maar tot nu toe ziet het er goed uit!

0
test

Hallo wordt eens wakker op de redactie! Er staat in de tekst: toen mensen de game downloadde... Dat is toch dé USP van Google Stadia, je hoeft games niet te downloaden.

0

Aanbevolen voor jou