Early Access H1Z1 lanceert met 150 servers | Gamer.nl

Early Access H1Z1 lanceert met 150 servers | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

John Smedley van Sony Online Entertainment tweet dat er ook PvE-servers (Player versus Environment) zijn waarin spelers alleen zombies aan kunnen vallen. Voor zowel de PvP-servers als de PvE-servers zijn er normale en hardcore-servers. In hardcore-servers moeten spelers headshots maken om andere spelers of zombies uit te schakelen. Ook is een eerstepersoonsperspectief verplicht in de hardcore-servers.

De servers worden eerst opengesteld voor de VS, en in de loop van de dag ook voor Europa. Er staan servers in beide regio's. Smedley zegt dat Sony Online Entertainment in de komende dagen met meer details over H1Z1's Early Acce komt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou