'EA zet Mirror's Edge 2 in de wacht' | Gamer.nl

'EA zet Mirror's Edge 2 in de wacht' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Vicachu was er reeds een interne demo van de game beschikbaar, maar de mensen die eraan werkten zijn inmiddels op andere projecten gezet en de ontwikkeling van Mirror's Edge 2 is stilgelegd. Bij de Zweedse studio Dice, ook verantwoordelijk voor het eerste deel, werd er door een klein team aan de game gewerkt.

Mirror’s Edge is een eerstepersoons actieplatformgame waarin de speler de rol op zich neemt van Faith. Hoewel het wel mogelijk is om op bepaalde momenten een vuurwapen te gebruiken, is de game geen shooter. In plaats daarvan draait het spel om de sport parkour. Al springend, rennend, klimmend en glijdend moeten spelers zich zo soepel mogelijk over de daken van een stad bewegen. Hoewel het eerste deel van de game positieve recensies ontving, vielen de verkoopcijfers tegen. John Riccitiello, CEO van Electronic Arts, zei eind vorig jaar nog dat Mirror's Edge een opvolger verdient.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou