EA werkt aan de RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning | Gamer.nl

EA werkt aan de RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kingdoms of Amalur: Reckoning werd eerder dit jaar al onthuld maar had toen nog enkel een werktitel. Volgens EA is het spel "een epische RPG in een open wereld genaamd Amalur, een mysterieuze en magische fantasiewereld." Het spel zal voor één speler zijn en laat de speler "een heroïsche reis ondernemen om de geheimen van de wereld van Amalur te ontdekken."

Kingdoms of Amalur: Reckoning wordt ontwikkeld door 38 Studios en kan rekenen op de medewerking van een aantal vooraanstaande namen binnen de gameswereld. Zo is Ken Rolston, die eerder werkte aan de Elder Scrolls-spellen Morrowind en Oblivion, de lead-designer van het project. Daarnaast is de spelwereld bedacht door R. A. Salvatore, een bekende fantasy-auteur en is de artistieke stijl in handen van striptekenaar Todd McFarlane, bekend van de Spawn-stripverhalen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou