EA: ‘We willen het vertrouwen van pc-gamers terugwinnen’ | Gamer.nl

EA: ‘We willen het vertrouwen van pc-gamers terugwinnen’ | Gamer.nl

Electronic Arts geeft aan dat het bedrijf het vertrouwen van pc-gamers terug wil winnen. Dit laat Peter O’Reilly, de senior marketing director van Origin, weten. 

De ontwikkelaar heeft sinds kort een aantal nieuwe mogelijkheden voor pc-gamers ingevoerd, waaronder de mogelijkheid om spellen terug te geven wanneer zij het spel niet leuk vinden en het ‘On The House’-programma, waarmee Origin gratis games weggeeft. Daarnaast is sinds kort Origin Acce beschikbaar, waarbij gamers voor vier euro per maand toegang krijgen tot een hele reeks gratis games.

“Wij hebben ons gedurende de laatste paar jaar gefocust op goede speelervaringen creëren en spelers een betere ervaring geven middels programma’s als de Great Game Guarantee, On the House en nu Origin Acce . We zijn enthousiast over de vooruitgang die we hebben geboekt, maar we blijven onszelf pushen om te innoveren.”

Volgens O’Reilly spoort Origin Acce spelers aan om titels te spelen die ze mi chien anders niet hadden gespeeld. In de toekomst worden meer titels toegevoegd aan Origin Acce , waaronder ook titels die niet uit zijn gegeven door EA. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou