EA verwijdert reclames uit UFC 4 na ophef

EA verwijdert reclames uit UFC 4 na ophef

EA heeft in-game reclames uit EA Sports UFC 4 verwijderd na klachten van boze fans.

Een speler postte een video op Reddit, waarin te zien is dat er meerdere reclames voor de serie The Boys voorbij flitsten tijdens het spelen. Het logo van de Amazon-serie staat op de vloer, een logo verschijnt in de gebruikersinterface en tussen de herhalingen door bedekt een reclame het volledige scherm. De reacties in de Reddit-thread zijn vooral van woedende spelers die zulke reclame niet thuis vinden horen in een spel waar ze zestig euro voor hebben betaald.

Een medewerker van het community-team heeft nu geantwoord op Reddit en geeft aan dat dit soort reclames niet meer voor zullen komen. "Dit soort reclames zijn niet nieuw voor de UFC-serie, maar meestal laten we reclames alleen zien op bepaalde menutegels of als logo in de ring. Het is overduidelijk uit jullie feedback dat het integreren van reclames in de herhalingen en overlays niet welkom is. De reclames zijn uitgeschakeld door het team en we bieden onze excuses aan voor de verstoring van de gameplay die spelers mogelijk hebben ervaren. We realiseren ons dat dit van tevoren met spelers gecommuniceerd had moeten worden, dat is onze schuld."

 

In onze review gaven we UFC 4 een 6: "EA Sports UFC 4 biedt intense gevechten ondanks een ingewikkelde besturing. Inderdaad: net als zijn voorganger. Deeltje vier speelt het veel te veilig."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

EA snapt er nog steeds niet veel van he? Ik heb erg genoten van ufc 4 (en speel t nog af en toe) maar met dit soort shit maak je jezelf niet geliefd.... Zeker niet als je al wordt gehaat door vele haha

0
test

@Markus88 En wat zou EA dat uitmaken? Die games blijven toch over de toonbank vliegen.

0
test

in game reclames zijn prima als het maar niet prominent aanwezig is zoals bij FIFA en Gran Turismo, maar bij UFC gingen ze te ver. Ik meen nog te herinneren dat Capcom ook zoeits had uitgehaald in Streetfighter waarna het direct werd verwijderd.

0

Aanbevolen voor jou