EA toont nieuwe Need for Speed op E3 | Gamer.nl

EA toont nieuwe Need for Speed op E3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Mogelijk gaat het hier om de nieuwe Need for Speed-game die door Criterion, de studio achter de Burnout-reeks, gemaakt wordt. Electronic Arts liet vorig jaar weten dat de studio bezig was met een revolutionaire nieuwe Need for Speed-game.

Andere games die Electronic Arts in ieder geval op de E3-beurs gaat tonen zijn een Harry Potter-game, Dead Space 2, die pas tu en januari en maart 2011 verschijnt, en de nieuwe Medal of Honor. Verder zijn EA Partners' kleurrijke shooter Bulletstorm en Crysis 2 te zien op de beursvloer en zullen er ook nieuwe beelden van Bioware's MMO Star Wars: The Old Republic worden vrijgegeven.

Natal en Move

Naast deze games toont Electronic Arts ook games die gebruik maken van Project Natal van Microsoft en PlayStation Move van Sony. "Tot dusver hebben we enkel een Tiger Woods-game voor PlayStation Move aangekondigd", aldus Schappert. "We doen meer aankondigingen op de E3 en tonen ook wat demo's." Volgens Schappert zorgen Natal en Move ervoor dat de consoles een fri e start krijgen en dat meer mensen kennismaken met gaming.

De E3-beurs wordt vanaf 15 tot en met 17 juni gehouden in Los Angeles. Diverse persconferenties van uitgevers zoals Nintendo, Microsoft, Sony en Electronic Arts zijn echter al op de zondag of maandag voor de beurs.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou