EA toont eerste trailer van Command & Conquer-remaster

EA toont eerste trailer van Command & Conquer-remaster

Electronic Arts heeft de eerste trailer getoond van Command & Conquer Remasters Collection. De game is vanaf 5 juni 2020 te koop en kost 20 euro.

Command and Conquer Remastered Collection bevat remasters van Tiberian Dawn en Red Alert, alsmede de drie uitbreidingen (Covert Ops, Counterstrike en The Aftermath). De trailer laat zien hoe ontwikkelaars Petroglyph Games en Lemon Sky Studios hebben samengewerkt om de ultieme ervaring voor fans te creëren. Ook zijn er enkele belangrijke leden van het oorspronkelijke team bij West Wood Studios in dienst genomen om aan de game te werken. Wie dat zijn wordt in de trailer niet aangestipt.

Om de game tot stand te brengen heeft Petroglyph Games en Lemon Sky Studios nauw contact gehad met de Command & Conquer-community. Er is daarvoor een speciale raad opgezet die 24 uur per dag direct toegang heeft tot het ontwikkelteam. Ook hebben een aantal community-leden zelf nieuwe content voor de game gemaakt.

De Command & Conquer-games staan onder andere ook bekend om de live-action video's die voor, tijdens en na missies getoond worden. Deze zijn voor de remaster geüpscaled en is het geluid opnieuw opgepoetst.

Componist Frank Klepacki keert eveneens voor de game terug om zeven uur aan muziek te remasteren, inclusief verborgen en niet uitgebrachte nummers. Daarnaast zijn er meer dan twintig nieuwe nummers opgenomen met de band Tiberian Sons.

Command & Coquer Remastered Collection komt uit op 5 juni 2020 op pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het zit (vreemd genoeg) niet in de trailer, maar de Special en Collector editions zijn ook aangekondigd, inclusief artbook, soundtrack en replica van de Tesla Coil en Obelisk of Light, super vet.

0
test

Jeez, dit heb ik als kind nog zitten spelen wat een tijden waren dat. Ik moet eerlijk zeggen dat EA deze remaster echt goed heeft aangepakt om zoiets als Warcraft3 reforged te verkomen, stukje vertrouwen terug bij EA hiervoor. Ow, en de prijs valt erg mee! "All the content we’ve described since the start of the project, including Tiberian Dawn, Red Alert, and their three expansions, will be available for one flat price of $19.99. Nothing priced behind DLC, and no microtransactions. Pre-orders are now live on both Origin and Steam" Jammer dat de physical collectors edition naar NL versturen gewoon extra 50 USD kost:(

0
test

@Mewhywhy Ja dat hakt er wel in, met beetje pech ook nog importbelasting erover heen. De titel word overigens ontwikkeld door Petroglyph, de studio met oude Westwood mensen, met goedkeuring van EA. Grote kans dat die na de reactie op Rivals zoiets hadden van ''sure, doe er maar wat mee, als het ons maar niets kost''. Sindsdien is het echt een passie project voor en door fans geworden.

0
test

@WvA Dat het een passie project is valt erg goed te zien en om eerlijk te zijn is dat ook precies wat je wilt voor een re-master. Bijvoorbeeld deze video laat zien hoeveel moeite er gedaan is om de originele Westwood video's terug te vinden. (https://www.youtube.com/watch?v=ikJLYYTrIxs&feature=emb_title) Ik zit nog in dubio of ik de 150$ editie wil bestellen, met 50$ shipping cost en waarschijnlijk nog importbelasting zit je al snel over de 250$+ jammer dat het niet iets makkelijker gemaakt is voor EU. Maar hoe dan ook dit wordt genieten van de zomer.

0
test

@Mewhywhy Ben er inmiddels wel overheen, had last van hype adrenaline. Nu heb ik zoiets van: "Ik neem die van 20 Euro wel.". Heb zat big boxen op zolder van de originele games.

0

Aanbevolen voor jou