EA Sports neemt ontwerper van NBA Jam aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder deze week doken er geruchten op over een remake van de arcade-kla ieker NBA Jam voor de Nintendo Wii van EA Sports. Het is nog steeds niet duidelijk of deze game nu ook daadwerkelijk in ontwikkeling is. Met de aanname van Mark Turmell lijken de kansen hierop echter significant gestegen.

Hoge kwaliteit

"Ik heb me lang verbaasd over EA en hun vermogen om spellen van hogekwaliteit op jaarlijkse basis uit te brengen", aldus Turmell. "Dat isongelooflijk moeilijk. En ik heb me ook verbaasd over hoe hetmanagement van EA hun consumenten begrijpt en hen degeschikte content toespeelt."

Turmell gaat vooralsnog aan de slag bij EA Tiburon, deontwikkelstudio achter EA Sports MMA en de Madden NFL- en NCAAFootball-series. Het is niet bekend of hij hier aan NBA Jam gaat werken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou