EA Play komt op 10 november naar Xbox Game Pass Ultimate voor console

EA Play komt op 10 november naar Xbox Game Pass Ultimate voor console

EA Play is vanaf 10 november beschikbaar onderdeel van Xbox Game Pass Ultimate voor console. Dat laat Microsoft weten middels een blogpost.

De lancering correspondeert daarmee met de lancering van de Xbox Series X en S. In december wordt EA Play ook toegevoegd aan Xbox Game Pass voor pc en worden 'een aantal van de beste EA-games' beschikbaar voor Project xCloud, dat ook onderdeel van Xbox Game Pass Ultimate is.

EA Play geeft spelers toegang tot een bibliotheek van games. Ook is het mogelijk om nieuwe games tot tien uur lang gratis uit te proberen, waarna progressie behouden blijft bij een eventuele aankoop. Verder krijgen leden tien procent korting op digitale aankopen van EA-games en -dlc.

De dienst staat los van EA Play Pro, dat spelers direct toegang geeft tot alle nieuwe games en dlc.

De uitbreiding van Xbox Game Pass Ultimate gaat niet gepaard met een prijsverhoging. De dienst kost 12,99 euro per maand.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op zich een leuke aanvulling op gamepass met voornamelijk sport, battlefield en need for speed games: https://www.ea.com/nl-nl/ea-play/games-xbox-one Staat niet echt iets tussen waar ik om sta te springen en de games die ik wel interessant vond heb ik inmiddels al ergens in een sale aangeschaft. Hoe dan ook is het wat variatie op het reeds goede aanbod van gamepass.

0
test

Ik had EA acces, is dat wat opgenomen wordt in de gamepass? Daarnaast EA Play Pro is toch PC only?

0

Aanbevolen voor jou