EA onderzoekt effect van Tiger Woods op consumenten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

onlangs op zijn website gaf, onderzoekt men bij Electronic Arts toch wat de consument van de samenwerking tu en de uitgever en golfer Tiger Woods vindt.In een recent onderzoek van onderzoeksbureau Greenfield Online peilt de uitgever voorzichtig naar de impact die het schandaal rondom Tiger Woods heeft gemaakt op consumenten van de golf-games.

Onderzoek

Het onderzoek bevatte onder andere de vragen: "Heeft de controversie invloed gehad op de manier waarop u tegen EA Sports aankijkt, of heeft het geen impact gehad?" en "Heeft de controversie het waarschijnlijker of onwaarschijnlijker gemaakt voor u om een in de toekomst een Tiger Woods-gerelateerde videogame te kopen?".

Tiger Woods kwam eind 2009 veel in de media doordat verschillende vrouwen claimden een affaire te hebben gehad met de sportman. Dat terwijl Woods getrouwd is. Hij bood later publiekelijk zijn verontschuldigingen aan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou