EA laat vervolg op Medal of Honor afhangen van verkopen | Gamer.nl

EA laat vervolg op Medal of Honor afhangen van verkopen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Goodrich geeft aan geen vervolg te kunnen maken als dit aantal niet bereikt wordt, zo stelt hij in een artikel van de New York Times. Uit het artikel blijkt tevens dat Medal of Honor ooit bekend stond als Medal of Honor: Anaconda.

Het oorspronkelijke idee voor de titel draaide rond de operatie Anaconda, waarbij Amerikaanse soldaten en NAVO-troepen smanewerkten met Afghaanse soldaten om Al-Qaida en de Taliban uit het gebied waar zij zich ophielden te verdrijven. Electronic Arts liet het voorstel echter vallen omdat het bedrijf van mening was dat het "thuis iets te hard aankwam" en "een zure smaak in de monden van onze soldaten achter zou laten".

Medal of Honor verschijnt op 15 oktober op PC, Xbox 360 en PlayStation 3 en speelt zich af tijdens de oorlog in Afghanistan. Spelers kunnen in de multiplayer van Medal of Honor niet alleen met Amerikaanse soldaten, maar ook met de Taliban spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou