EA kondigt Mass Effect-trilogie en nieuw deel aan

EA kondigt Mass Effect-trilogie en nieuw deel aan

EA en Bioware hebben de Mass Effect: Legendary Edition officieel href="https://blog.bioware.com/2020/11/07/happy-n7-day-4/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">onthuld</a>. Naast de remasters kondigt het ook een nieuw deel aan.

De Legendary Edition bestaat uit de eerste drie Mass Effect-titels, inclusief alle verschenen uitbreidingen, promowapens en andere dlc's. De multiplayermodus van Mass Effect 3 ontbreekt.

De games zijn voorzien van betere textures, schaduwen, personagemodellen en 'hogere framerates'. Alle drie de games draaien in 4K op de PS4 Pro en Xbox One X, met 'extra verbeteringen' op de PlayStation 5 en Xbox Series X. Volgens Bioware betreft de Legendary Edition geen herinterpretatie of remake, maar een 'modernisering'.

Ook meldt Bioware dat er gewerkt wordt aan een nieuw deel in de rpg-franchise.

"Ondertussen werkt een veteranenteam bij Bioware hard aan het vormgeven van het volgende hoofdstuk van het Mass Effect-universum", zegt vicepresident Casey Hudson. "We zitten in een vroeg stadium van het project en kunnen verder nog niets zeggen, maar we kijken uit naar het delen van onze visie voor de toekomst."

Mass Effect: Legendary Edition moet in de lente van 2021 verschijnen voor consoles en pc.

Mass Effect
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou daar is de aankondiging hoor... eindelijk. Gecombineerd met een nieuw deel toch nog verrassend. De remaster lijkt me wel heel vet, een van de weinige populaire reeksen die ik nooit heb gespeeld dus hier kijk ik wel naar uit...

0
test

Yess meer ME!

0

Aanbevolen voor jou