EA kondigt Fight Night Champion aan | Gamer.nl

EA kondigt Fight Night Champion aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De focus ligt bij het spel op een carrièremodus, waarin spelers een onbekende bokser naar de titel moeten zien te helpen. Het spel kent een 'Full Spectrum Punch Control System', wat zowel "het meest realistische" als "het meest gebruiksvriendelijke systeem" in de geschiedenis van de serie wordt, vertelde EA Vancouver tegenover website IGN. Daarnaast zitten er 60 tot 65 boksers in de uiteindelijke game.

Fight Night Champion belooft volgens EA Vancouver "het verwachtingspatroon te doorbreken van wat mensen gewend zijn van een singleplayer sportspel."

Persconferentie

EA houdt vanavond een persconferentie, waarin het naar alle waarschijnlijkheid zeven nieuwe games gaat aankondigen. Fight Night Champion is er één van. De persconferentie begint om 22.00 uur Nederlandse tijd en kan live bekeken worden via Gamespot.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou