EA kondigt De Sims 4-uitbreiding Aan Het Werk aan, toont trailer | Gamer.nl

EA kondigt De Sims 4-uitbreiding Aan Het Werk aan, toont trailer | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Het gaat om de eerste betaalde uitbreiding voor De Sims 4. Spelers kunnen met Aan Het Werk de carrières van hun personages actief beïnvloeden. Het is daarnaast mogelijk om Sims als ondernemers aan de slag te laten gaan; spelers kunnen een eigen zaak openen en beheren.

De dlc bevat ook nieuwe locaties, zoals een winkelstraat waar spelers hun eigen winkel kunnen openen; een bakkerij, kunstgalerie en kledingwinkel behoren tot de mogelijkheden. Spelers kunnen daarnaast in nieuwe locaties aan de slag als arts, uitvinder, politieagent of detective.

De uitbreiding is vanaf april dit jaar voor Windows pc en Mac verkrijgbaar. Een prijs of precieze releasedatum is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou