EA kijkt naar mobiele versie en cross-play Apex Legends

EA kijkt naar mobiele versie en cross-play Apex Legends

Uitgever EA zegt te kijken naar het ondersteunen van cross-play in Apex Legends. Hiernaast zijn ze ook de opties voor een mobiele versie aan het onderzoeken.

De free-to-play battle royale-game is uitgebracht voor de pc, Xbox One en PlayStation 4, maar ondersteunt geen cross-play. Tijdens een conference call van EA zegt CEO Andrew Wilson echter dat cross-play wel degelijk een belangrijk onderdeel is van de toekomst van de uitgever. "We zijn zeker aan het kijken naar mogelijkheden hiervoor in de context van Apex Legends, en na verloop van tijd zullen we ook gaan kijken naar andere titels in ons portfolio."

Apex Legends

Naast het ondersteunen van cross-play, is EA ook aan het kijken naar een mobiele versie van Apex Legends. "We zijn aan het onderzoeken hoe we Apex Legends naar mobiel kunnen brengen. Onze verwachting is dat het spel het goed zal doen in Azië en dit onderwerp komt dan ook zeker aan bod in besprekingen."

Hierbij zal EA zich goed bewust zijn van de ontwikkelingen van Fortnite en PUBG. Deze battle royale-games zijn al beschikbaar voor mobiel en maken beiden gebruik van cross-play ondersteuning.

In Apex Legends kan je kiezen uit verschillende specialisaties om vervolgens alleen of in een team van drie de strijd aan te gaan in de battle royale-modus. De game, die maandag werd aangekondigd en gelanceerd door Respawn Entertainment, is tot nu toe een groot succes. Binnen acht uur had het spel al meer dan een miljoen spelers.

Apex Legends is beschikbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ze dit naar de Switch brengen in de form van een opzich staande port, kan het nog wel eens een dikke boost krijgen. En dan niet fortnite, ik heb fortnite met tegenzin geprobeerd op beide pc en switch en kon me er niet in vinden maar de switch versie voelde aan als een port van de mobiele versie op lichte steroids ofzo, dat voelde niet lekker aan naar mijn mening. Laat ze Panic Button maar een goeie port maken en dan denk ik dat dit nog iets heel groots kan worden, gezien het gemis van een goeie multiplayer FPS op de Switch (of mis ik een shooter die ergens verstopt zit in de nogsteeds belabberde e-shop)

0
test

@Millman7 Splatoon 2?

0

@Millman7 mobile is waarschijnlijk een veel belangrijker platform gezien het succes van andere f2p titels. Ik vind een telefoon/tablet geen prettig gaming device, maar de nieuwe generatie wel.

0

Aanbevolen voor jou