EA keert mogelijk terug naar Steam

EA keert mogelijk terug naar Steam

Electronic Arts gaat zijn games mogelijk weer naar Steam brengen.

EA plaatste een tweet met daarin een korte video waarin een kop koffie met een EA-logo erop te zien is. Er komt stoom van de beker af. Verdere context ontbreekt, maar gamers speculeren dat het een hint is dat EA terugkeert naar Steam.

EA-games staan al geruime tijd niet meer op Steam. In plaats daarvan komen EA-games uit op Origin. Het is niet duidelijk of EA ook zijn eigen digitale winkel behoudt als hun games weer naar Steam komen. Daarbij heeft het bedrijf nog geen officiële aankondiging gedaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hopelijk een launcher minder, opzich een goede zaak. nu nog van de microtransacties af en we kunnen weer blij zijn met EA.

0
test

@HunterSeeker Dat zal waarschijnlijk gewoon hetzelfde zijn als bij Ubisoft, ofwel je hebt de Origin launcher dan waarschijnlijk nog steeds nodig.. Zie daar zelf ook niet zo'n probleem in, op dit moment is steam zelfs de launcher die het meeste ruimte inneemt...

0
test

Hopen dat de C&C Remasters op Steam komen dan.

0
test

@TheDeeGee Oh god ik had nog niet bedacht dat ik die op dat gedrocht van een platform moet spelen.

0
test

@WvA 't platform zelf is weinig mis mee, heb er nog nooit downtime of zo op gehad. Het probleem is dat ze alleen maar EA games verkopen.

0

Aanbevolen voor jou