EA hint naar remaster van Mass Effect | Gamer.nl

EA hint naar remaster van Mass Effect | Gamer.nl

Tot op heden heeft EA nog geen plannen aangekondigd voor remasters van zijn games, maar nieuwe uitspraken over Mass Effect suggereren dat daar verandering in komt.

EA overweegt om zich bij de lijst met uitgevers te voegen die remasters uitbrengen van hun titels. Een gameserie die door veel fans wordt gezien als geschikte kandidaat voor een remaster is Ma Effect.

In een interview met Game Informer tijdens Gamescom geeft topman Patrick Soderlund van EA voorzichtig aan dat een remaster voor Ma Effect niet uitgesloten is. "Ik denk dat er meer en duidelijker bewijs is dat dit iets is wat mensen willen. We zijn er actief naar aan het kijken. Ik kan vandaag niks aankondigen, maar je kan verwachten dat we in de voetsporen zullen treden van Activision en andere bedrijven die dit succesvol hebben aangepakt", aldus Soderlund.

EA is actief bezig om te kijken welke titels het meest geschikt zouden zijn voor een eventuele remaster. Ondanks de sterke marktpositie van een game als Ma Effect is die besli ing echter niet makkelijk volgens Soderlund. EA neemt verschillende factoren mee in zijn besli ing voordat de knoop definitief wordt doorgehakt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou