EA heeft onaangekondigde games in de planning voor 2020

EA heeft onaangekondigde games in de planning voor 2020

EA heeft meerdere onaangekondigde games in de planning staan voor een release dit jaar. Dat blijkt uit het verslag van een winstbespreking over het eerste kwartaal.

Gameplatform Gematsu deelde een deel van het verslag op Twitter. In dat bestand staan de bekende releases voor het jaar van EA: Burnout Paradise voor Switch, de Command and Conquer-remaster, Fifa 21 en Madden NFL en NFL 21. Nu blijkt uit de voetnoten dat EA nog meer games in de planning heeft voor dit jaar.

Welke games er nog in de planning staan zijn nog niet bekend. Volgens het verslag gaat het om één sportgame, twee mobiele games, één remaster en vier EA Partner-games, wat het aantal tot een totaal van veertien brengt.

Tijdens de winstbespreking vertelt CEO Andrew Wilson dat EA ook plannen heeft om de Nintendo Switch meer te gaan ondersteunen. "En we zijn ook van plan om meer voor Nintendo-fans aan te leveren", zegt Wilson. "Door meerdere EA-games dit jaar op de Nintendo Switch uit te brengen."

Welke games EA naar de console van Nintendo wil brengen is nog niet bekend. Deze games worden waarschijnlijk tijdens het digitale EA Play-evenement aangekondigd samen met de andere onbekende games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk dat 't wel een zekerheidje is als ik zeg dat de ea sports games in ieder geval gaan komen

0
test

Ik hoop op een nieuwe NBA Live, 2020 hadden ze overgeslagen en ben al een beetje uitgekeken op NBA Live 19. Ze hadden gezegd dat het volgende deel een next-gen release zou worden, dus NBA Live 21 lijkt eraan te komen!

0

Aanbevolen voor jou