EA gaat ontdekte 'handicap' in Fifa Ultimate Team onderzoeken | Gamer.nl

EA gaat ontdekte 'handicap' in Fifa Ultimate Team onderzoeken | Gamer.nl

Electronic Arts heeft aangegeven de eerder ontdekte glitch in de chemistry-toepassing van Fifa Ultimate Team te onderzoeken. Dat meldde de uitgever in een verklaring aan website Gamesradar.

De bug werd eerder deze week ontdekt door de Fifa-community op Reddit. De community veronderstelt dat hooggewaardeerde teams in de game minder goed spelen en laag gewaardeerde teams beter spelen door een fout in de chemistry-toepa ing van de game. Spelers uit hetzelfde land of dezelfde competitie horen een hogere chemistry op te bouwen en zouden daardoor beter gaan spelen, maar dit lijkt nauwelijks van toepa ing te zijn bij hooggewaardeerde spelers.

Een vertegenwoordiger van EA reageerde vandaag op de ontdekking. "Bedankt aan de FUT-community voor het blootleggen van een potentieel fitne - en chemistry-probleem met bepaalde FUT-voorwerpen", luidt de verklaring. "Toen we hiervan hoorden zijn onze teams vanaf dat weekend ijverig bezig geweest met het onderzoeken van de informatie. We zullen jullie op de hoogte houden van updates met betrekking tot het onderzoek."

Volgens de vertegenwoordiger staan "leuke, eerlijke en veilige ervaringen" met Fifa hoog in het vaandel bij de uitgever. De bug bestaat mogelijk al sinds de lancering van Fifa Ultimate Team in Fifa 09. Spelers hebben in de tu entijd flinke bedragen neergelegd voor goede spelerskaarten in de gamemodus.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou