EA en Manchester City sluiten deal voor FIFA 12 | Gamer.nl

EA en Manchester City sluiten deal voor FIFA 12 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alle spelers van het Premier League-team zijn in 3D ingescand en zullen zodoende herkenbaar en gedetailleerd in FIFA 12 terug te vinden zijn. Bovendien wordt er exclusieve, nog niet gedefinieerde, Manchester City-content ontwikkeld die aangeboden wordt via de kanalen van EA Sports en de club zelf. Ook worden er gameruimtes ingericht in het stadion van de club, Etihad Stadium.

"Via deze samenwerking investeert EA Sports in het creëren van op maat gemaakte content en ervaringen die Manchester City-fans over de hele wereld dichter brengen bij de club waarvan ze houden", zegt EA's Nick Haford. Ian Cafferky, brand- and commercial officer bij Manchester City voegt daaraan toe: "Het feit dat een bedrijf van het kaliber van EA Sports nu behoort tot onze gewaardeerde partners, is een sterke aanwijzing voor de groei van de club en de aantrekkingskracht voor een wereldwijd publiek. Veel van onze supporters en spelers uit het eerste team zijn grote fans van FIFA. De deal met EA Sports past daarom goed bij ons en is het begin van een intere ante samenwerking."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou