EA: ‘Dit wordt de grootste E3 ooit’ | Gamer.nl

EA: ‘Dit wordt de grootste E3 ooit’ | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze uitspraak komt na de bekendmaking dat er 245 exposanten op de E3 aanwezig zullen zijn. “Deze zomer organiseert de ESA de grootste en beste E3 ooit”, zegt Riccitiello. “De beste games en de beste ontwikkelaars komen samen in Los Angeles om nieuwe titels te onthullen en de creativiteit en technologie te vieren die gaming zo leuk maken.”

Ook analist Michael Pachter gelooft dat aankomende E3 een spectaculaire show zal worden. “Ik verwacht dat E3 2010 één van de meest opwindende in jaren zal zijn, met het soort belangrijke nieuws dat we inmiddels verwachten van de show. De E3 van dit jaar zal een lanceerplatform zijn voor hardware- en software-innovaties die de industrie voor jaren kunnen veranderen." De E3 loopt dit jaar van 15 tot en met 17 juni.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou