EA denkt over RPG-elementen voor Command & Conquer 4 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In verschillende enquêtevragen wordt gevraagd wat mensen ervan zouden vinden als de game RPG-elementen bevat. Spelers zouden dan tijdens het spelen ervaring opdoen, waarmee ze in een later stadium betere wapens en krachten kunnen verkrijgen.

Einde van een saga

Uit de enquête blijkt ook dat de vierde Command & Conquer wel eens het einde van de saga zou kunnen zijn. Zo wordt onder meer de vraag gesteld wat gamers van de volgende spelomschrijving vinden: "Command & Conquer 4 laat de C&C-fans eindelijk het einde van de vijftienjarige Tiberium-saga ervaren door middel van innovatieve, RPG-achtige spelerprogre ie zowel in single- als in multiplayermodus, een coöpmodus en in nieuwe, stijlvolle filmscènes."

Ook wordt er gevraagd naar meningen over de Crawler, een grote, mobiele basis, multiplayerwedstrijden voor twee teams van vijf personen met speciale mi iedoelen, betere Minorty Report-achtige tu enfilmpjes en de kans om voor de eerste keer een cla -based C&C-game te spelen. Tot slot wordt de bezoeker gevraagd over zijn of haar mening over een bètaprogramma voor Command & Conquer 4.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou