EA: 'Deal met Bungie nog altijd een mogelijkheid' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

David DeMartini van Electronic Arts meldt dat de uitgever vorig jaar in onderhandeling geweest met Bungie, maar beide partijen kwamen niet tot een overeenkomst. “We konden het niet eens worden over de financiën zodat de deal voor beide partijen winstgevend zouden zijn”, aldus DeMartini.

Tweede team

"Ik wil ze niet zien falen - ik wil juist dat ze succesvol zijn", zegt DeMartini over de deal die Bungie met Activision heeft gesloten. "Als ze een tweede team opstarten, dan gaan we met hen rond de tafel zitten voor een overeenkomst betreffende die game."

"Bungie is een geweldige ontwikkelstudio. Als je kijkt naar de verdiensten van Bungie in vergelijking met andere ontwikkelstudio’s, die behoren bij de EA Partners, was Bungie een perfecte aanwinst geweest en hadden ze perfect in het rijtje gepast.".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou