EA: 'Consumenten positief over Online Pass' | Gamer.nl

EA: 'Consumenten positief over Online Pass' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De ontvangst van het programma is positief. We hebben goed over Online Pa nagedacht en er is geen significante terugloop van consumenten geweest. Ik denk dat mensen realiseren dat bandbreedte niet gratis is", aldus Brown. "Het feit dat wij onze online kosten dekken wordt niet als onredelijk gezien", vervolgt hij.

EA introduceerde het systeem bij zijn nieuwste golftitel, Tiger Woods PGA Tour 11, dat afgelopen juli verscheen. De uitgever is van plan om de Online Pa voor al zijn sportgames te gebruiken. Eerder zei EA al dat gamers zouden begrijpen waarom het bedrijf dit in gaat voeren. Ook THQ en Sony gaven blijk geïntere eerd te zijn in de mogelijkheden van een dergelijk systeem.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou