'EA bepaalt deze week de toekomst van Anthem'

'EA bepaalt deze week de toekomst van Anthem'

Electronic Arts zou deze week de knoop doorhakken of Anthem in de toekomst nog ondersteuning krijgt.

Dat meldt Bloomberg in een reportage. Ontwikkelaar BioWare is al geruime tijd bezig met het "significant opnieuw uitvinden" van Anthem nadat de game na lancering in 2019 niet het beoogde succes behaalde. EA zou deze week intern de knoop doorhakken of BioWare door mag werken aan deze herziening, of dat de ondersteuning voor het spel geheel wordt stopgezet.

Vorig jaar werd een klein team binnen BioWare op het heruitvinden van Anthem gezet. Het team heeft sindsdien met enige regelmatig updates geplaatst over dit proces. Dit team zou volgens Bloombergs reportage uit ongeveer dertig mensen bestaan, maar om de wijzigingen volledig uit te voeren zou een groter team nodig zijn. Het zou minstens om een verdriedubbeling van de mankracht gaan. Daarom zou EA deze week een definitief besluit nemen.

Anthem

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

zo veel potentie, jammer dat het nogal een flop was geworden door mismanagement

0
test

Ik keek ontzettend uit naar Anthem, een 3rd person game met een nadruk op loot collecting en exploration is helemaal mijn ding. Gekoppeld aan een scifi setting en de vrijheid van een 'Ironman' pak leek dit de ideale combinatie. Maar na alle negative opehf het spel nooit gekocht en ik heb er een hard hoofd in dat EA er nog geld in gaat steken om de boel op zijn 'Final Fantasy 13' te redden. Ik denk dat ze de boel scrappen en doorgaan naar het volgende fiasco.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Ah ja, tikfoutje :)

0

Aanbevolen voor jou