EA Access-leden krijgen niet vroeger toegang tot Star Wars Jedi

EA Access-leden krijgen niet vroeger toegang tot Star Wars Jedi

EA Access-leden krijgen niet vroeger toegang tot Star Wars Jedi: Fallen Order, zo laat EA weten.

De meeste EA-games krijgen een aantal dagen voor de officiële release al een Early Access-versie op EA Access, maar voor Star Wars Jedi: Fallen Order is dat niet het geval.

De game komt op 15 november uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en niemand kan het spel voor die tijd spelen. Wel ontvangen Access-leden exclusieve cosmetische items voor een schip en een robot. Volgens EA is deze keuze mede gemaakt om er voor te zorgen dat er voor lancering geen spoilers op internet komen te staan.

Star Wars Jedi: Fallen Order is een actie-adventuregame ontwikkeld door Respawn Entertainment. De game speelt zich kort af na Episode 3: Revenge of the Sith. Gamers spelen als Cal terwijl hij probeert te overleven en uit de handen van de Galactic Empire probeert te blijven. Tijdens zijn reis bezoekt de jonge Cal zowel nieuwe werelden als iconische werelden uit Star Wars-verhalen, met de hulp van de rebellen-extremist Saw Gerrera en zijn mentor Cere Junda.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wees verstandig mensen en wacht de recensies af. EA's reputatie wat betreft StarWars games is nu niet bepaal stellar. En ja ik weet dat Respawn het maakt maar EA is nog altijd de publisher, dus genoeg kansen om het te vernaggelen.

0
test

@TheChief Welke SW game van EA was slecht dan? :’D ik geniet nog volop van BF1 en 2 vind deeltje 2 wel een stuk saaier maar ze zijn beide echt wel dikke pret.

0
test

@TheChief Vind het overdreven, alle tot nu toe door EA uitgebrachte Star Wars games zijn vet.

0
test

@TheChief Vermaak mij bijna elke dag nog met Star Wars Battlefront 2. Game is totaal veranderd sinds launch

0
test

In risk of spoilers?! Beetje raar argument. We hebben onderhand genoeg ervaring met EA en het uitgeven van games en daar een beetje schichtig over doen. Ik wacht wel even een paar weken om te kijken welke kan het opgaat met die game.

0

Aanbevolen voor jou