Dying Light krijgt hogere moeilijkheidsgraad via update | Gamer.nl

Dying Light krijgt hogere moeilijkheidsgraad via update | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Het hogere moeilijkheidsniveau vertaalt zich onder meer in een dubbel zo lange nacht ten opzichte van de Normal-modus. Ook lopen er meer zombies rond, kost het meer moeite om ze te doden en duurt het langer voordat de levensbalk van spelers zich weer aanvult. 

De extra moeilijkheidsgraad kan op ieder moment uitgezet worden. De patch waarmee deze wordt toegevoegd voert ook enkele wijzigingen aan de gameplay door en moet de grafische prestaties wat verbeteren. De update verschijnt eind deze week voor pc, Xbox One en Playstation 4. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou