Dying Light krijgt een seizoenspas voor drie dlc-pakketten | Gamer.nl

Dying Light krijgt een seizoenspas voor drie dlc-pakketten | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De eerste dlc heet Cuisine en Cargo en komt als eerste voor seizoenspashouders beschikbaar. Hierin zitten twee nieuwe hardcore mi ies, waarin spelers afgesloten gebouwen vol met zombies moeten zien te overleven. Ultimate Survivor Bundle introduceert nieuwe wapens en outfits. The Bozak Horde tenslotte voegt een nieuwe map en gameplaymodus toe. Hierin moeten spelers in een stadion zoveel mogelijk golven aan vijanden zien te overleven.

De seizoenspas kost normaal 20 euro, maar is momenteel voor 12 euro verkrijgbaar op Steam. De seizoenspas zit ook in de Dying Light Ultimate Edition. Dying Light verschijnt op 30 januari 2015 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. In de tweet van Techland staat februari 2015 vermeld, maar mogelijk gaat dit om de seizoenspas zelf en de bijbehorende dlc.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou