Dying Light-exploit laat spelers wapens dupliceren | Gamer.nl

Dying Light-exploit laat spelers wapens dupliceren | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Om de exploit te gebruiken, moeten spelers een skill vrijspelen waarmee ze hun wapens weg kunnen gooien. Vervolgens is het de kunst om het wapen tegelijk weg te gooien én uit de inventory te droppen. Dat zorgt ervoor dat er twee exemplaren van het wapen verschijnen.

De exploit werkt alleen met melee-wapens, omdat alleen deze weggeworpen kunnen worden. Wanneer spelers dit met kostbare melee-wapens doen, kunnen ze de gedupliceerde wapens verkopen om zo op een gemakkelijke manier geld te verdienen.

Dying Light-ontwikkelaar Techland heeft nog geen reactie gegeven op de exploit, waarschijnlijk wordt deze binnenkort gepatcht. De game is sinds 28 januari digitaal uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De retailversie komt 27 februari uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou