Dust 514 krijgt eigen systeem voor microtransacties | Gamer.nl

Dust 514 krijgt eigen systeem voor microtransacties | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er moeten nog wel een aantal zaken uitgewerkt worden met Sony voor het systeem zijn definitieve vorm aanneemt, zo laat Hilmar Pétur on van CCP weten. Een belangrijk punt van discu ie is de verdeling van de inkomsten tu en CCP en Sony. Pétur on maakte verder bekend dat zijn studio van plan is om Dust 514 ook voor de PlayStation 4 uit te brengen wanneer deze verkrijgbaar is, om de online shooter zo voort te laten leven. 

Dust 514 combineert elementen uit first person shooters en strategiegames en smelt deze samen tot een ma ively multiplayer online game. Het spel kent een koppeling met de andere MMO van CCP, EVE Online. Acties in Dust 514 zouden de spelwereld van Eve kunnen beïnvloeden, hoe precies is nog niet in detail bekendgemaakt. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou