'Duke Nukem Forever niet eerlijk beoordeeld' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel Duke Nukem Forever heeft op de website Metacritic een gemiddelde van 4,9, op basis van 75 reviews. Martel probeert uit te leggen waarom de recensies het spel in zijn ogen niet eerlijk beoordeelden. "Een deel van het probleem is dat een bepaald aantal gamers niet gewend is aan een dergelijke speelstijl. Het was zoals het moest zijn, namelijk een old-school game met de technologie van tegenwoordig."

"Iedereen moet juist dankbaar zijn dat [Duke Nukem Forever] überhaupt bestaat", zo vervolgt Martel. "We weten niet precies waar de boze reviews vandaan kwamen. [...] Maar het is vrij duidelijk dat [critici] het spel gebruikten als middel om een statement te maken." Martel zegt wel dat hij de kritiek meeneemt naar de volgende Duke Nukem-game en belooft "dat het niet weer vijftien jaar duurt" voordat deze het licht ziet. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou