Duitsland kan mogelijk toch nog op zombies jagen | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het zombiespel Dead Rising voor de Xbox 360 is nog niet volledigin de ban in Duitsland. Het spel zal hoogstwaarschijnlijk niet in de winkelsverschijnen, maar dat moet geen einde betekenen voor het spel. Een medewerkervan Xbox Duitsland heeft het allemaal uitgelegd op zijn weblog.

De USK, gelijk aan de ESRB of PEGI, heeft besloten geenrating te geven aan het spel en een spel zonder goede leeftijdsaanduiding magniet in de winkels komen te liggen. Hierdoor wordt het spel niet officieeluitgebracht, maar kan het wel verkocht worden. Volgens de Xbox-medewerker kunje een game officieel niet eens bannen voor de launch:

“When this“ban” happens, the game still can legally be sold “under the counter” to adultsbut any kind of advertising, including just showing it in a store, isforbidden. To get such a “ban” though the game must be available on the german marketfirst, then a youth organization can apply for such a “ban” and this wholeproce can take several weeks. There is no way to “ban” a title before it evenis released.”


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou