Duistere easter egg gevonden in Fall Guys

Duistere easter egg gevonden in Fall Guys

Twitter-gebruiker href="https://twitter.com/PrinxessTi?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1306217811589521408%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pcgamer.com%2Ffall-guys-easter-egg-can-drop-players-into-a-creepy-level-full-of-lifeless-jelly-beans%2F" rel="noopener noreferrer" target="_blank">PrinxessTi </a>heeft een duister geheim ontdekt in Fall Guys.

Er kan maar één winnaar zijn in Fall Guys, maar wat gebeurt er met alle levenloze boontjes die de kroon niet weten te bemachtigen? Twitter-gebruiker PrinxessTI heeft kennelijk het antwoord hierop gevonden. Er bestaat namelijk een hele kleine kans dat afgevallen spelers op een begraafplaats voor boontjes belanden.

Niet veel later werd er een Tweet verstuurd vanuit het officiële Twitter-account van Fall Guys. In het bericht schrijft de community manager van de populaire battle royale-game dat het een easter egg betreft die maar weinig spelers ooit zullen zien.

Eerder deze week introduceerde een grote tussentijdse update van Fall Guys een aantal willekeurige objecten. Ook introduceert de update een aantal verbeteringen die Fall Guys 'vloeiender' maken en hint het naar de 'Big Yeetus', een grote hamer die vermoedelijk uit het niets kan opduiken in levels.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou