DuckTales: Remastered is weer digitaal verkrijgbaar

DuckTales: Remastered is weer digitaal verkrijgbaar

DuckTales: Remastered is sinds gisteren weer digitaal verkrijgbaar.

Vorige zomer verdween de game van digitale storefronts, waardoor mensen het spel niet meer konden kopen. De deal tussen ontwikkelaar Capcom en licentiehouder Disney was namelijk afgelopen. Gamers die het spel wel al hadden gekocht, konden het natuurlijk wel blijven downloaden.

De bedrijven hebben nu een nieuwe deal gemaakt, waardoor het spel weer op alle platformen waar hij oorspronkelijk op verscheen verkocht mag worden. Dat betekent dat het spel nu weer te koop is via de digitale winkels op PlayStation 3, Wii U, pc en Xbox 360. Laatstgenoemde versie kan ook op Xbox One gespeeld worden.

DuckTales Remastered houdt de levels en gameplay van de oude NES-game aan, maar voegt daar extra levels aan toe en geeft de game een grafische update.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch apart dat iets wat al gemaakt is toch een houdbaarheids datum heeft en daarna gewoon verwijderd kan worden omdat een deal afgelopen is.

0
test

@Linksquest Dat is nou het nadeel van digitale distributie. Vroeger werd zo'n game fysiek verkocht, en een fysieke game kan altijd weer doorverkocht worden, of een winkel heeft nog voorraad en kan dat verkopen. Maar bij digitaal geldt dat dus niet en dus moet de verspreiding gestaakt worden zolang er geen deal is. Wat ik dan weer aparter vind is dat bedrijven er niet meer achteraan zitten om zo'n deal rond te krijgen voor dat de vorige deal afloopt.

0
test

@darkmanwls Was destijds toch ook met Alan Wake dat de muziekrechten opeens afliepen? Ook zon raar verhaal

0
test

@darkmanwls Waarom vind je dat aparter? Als de verwachte omzet minder op zou brengen dan de kosten van de licentie dan zou je verlies draaien op het product

0
test

Leuk spel.

0

Aanbevolen voor jou