Driver: San Francisco officieel aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Driver: San Francisco pakt het verhaal op van Driver 3 waarin Tanner, de hoofdpersoon van de serie terugkeert. In het spel wordt een nieuwe vaardigheid geïntroduceerd genaamd 'Shift', welke Tanner in staat stelt om tijdens het rijden van voertuig te wi elen. De functie, die niet ongelimiteerd te gebruiken is, pauzeert het scherm en laat de speler een willekeurige auto in de buurt selecteren. De nieuwe gameplay stelt de spelers in staat om snel van richting veranderen door van auto te wi elen.

Driver: San Francisco bevat teven een multiplayer mode, waarin 'Shift' ook als functie te gebruiken is. Ook zijn er voor het eerst bestaande automerken in het spel opgenomen. Driver San Francisco moet eind dit jaar uitkomen voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou