Driveclub-patch voegt nieuwe tour en multiplayer-replays toe | Gamer.nl

Driveclub-patch voegt nieuwe tour en multiplayer-replays toe | Gamer.nl

Driveclub-ontwikkelaar Evolution heeft vandaag patch 1.14 uitgebracht. De update voegt een nieuwe auto toe, de Ferrari LaFerrie, een gratis tour en multiplayer-replays. De patch is 2.69GB groot.

Hieronder is te lezen wat de patch toevoegt:

- Voegt de Ferrari LaFerrari toe aan je garage. Behaal Rank 5 bij de Ferrari Owners Club Drive Accolade om de auto in alle gebieden te gebruiken.
- Voegt de Startline Tour toe. Alle nieuwe spelers kunnen de nieuwe Tour spelen.
- De Startline Tour is gratis en bevat 11 events en 45 objectives. Deze Tour is met name bedoeld als een gevarieerde en gebalanceerde introductie tot Driveclub en is gebaseerd op de meest populaire en vermakelijke events uit de game.
- Voegt herhalingen voor multiplayerraces toe.
- Voegt een nieuwe geluidsoptie toe om de akoestische opties in alle cockpitcamera’s te veranderen. Hierdoor is het mogelijk om te wi elen tu en het opnemen van intern en extern geluid.
- Voegt een nieuw Single Event-optie toe om de ‘Time of Day’ in te stellen op een half uur of een uur.
- Voegt een Single Event-optie toe waarmee het aantal rondes in een race veranderd kan worden van 1 tot 25.
- Voegt een nieuwe controller-optie toe die het mogelijk maakt Steering Lock Rotation aan te pa en bij alle ondersteunde sturen.

Evolution laat ook weten dat zijn servers heeft verbeterd om onlinemogelijkheden te verbeteren en zich voor te bereiden op de release van de PlayStation Plus-versie. De ontwikkelaar belooft ook iedere maand nieuwe ranks en beloningen toe te voegen.

Driveclub is beschikbaar voor PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou