Update: PS Plus-versie Driveclub vanaf morgen beschikbaar | Gamer.nl

Update: PS Plus-versie Driveclub vanaf morgen beschikbaar | Gamer.nl

De PlayStation Plus-editie van Driveclub is morgen voor Plus-leden met een PlayStation 4 beschikbaar. Het gaat vooralsnog om de offline modus, maar gedurende de dag krijgen steeds meer spelers toegang tot de online opties van de game.

Origineel bericht:
Driveclub, de racegame die op release vorig jaar oktober eigenlijk gratis beschikbaar had moeten zijn voor PlayStation Plus-leden, stond voor korte tijd als PS Plus-game in de Amerikaanse wekelijkse update. Inmiddels is de game weer verdwenen.

De game was niet te downloaden via PlayStation Plus, maar was wel kort zichtbaar in de PlayStation Store. Sony meldt op Facebook dat de PlayStation Plus-versie van de game bijna klaar is om te lanceren en dat er binnenkort nieuws komt. "Maar de Store-update was te vroeg. De servers zijn nog niet klaar, dus we hebben de game weer verwijderd."

Spelers met een PlayStation Plus-abonnement betalen om elke maand gratis games te mogen downloaden. Plus-leden werd beloofd op de release van Driveclub in 2014 een gratis versie van de game te ontvangen, maar deze is vooralsnog nooit verschenen. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou