Drie Super Meat Boy tracks komen naar Rock Band | Gamer.nl

Drie Super Meat Boy tracks komen naar Rock Band | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De tracks die binnenkort in de Rock Band-games gedownload kunnen worden zijn geremixte en uitgebreide versies van The Battle of Lil' Slugger en Can o' Salt en een retroremix van Betus Blues. Volgens Baranowsky zullen de nummers, net als Super Meat Boy zelf, veel uitdaging bieden: "Ik wil er elementen in hebben voor de mensen die het leuk vinden om Dragonforce in de Expert-moeilijkheidsgraad op honderd procent uit te spelen". Baranowsky verwijst hiermee naar het nummer Through the Fire and Flames van de band Dragonforce. Dat nummer zit in verschillende Guitar Hero-games en  is volgens veel gamers het moeilijkste nummer om te spelen.

Super Meat Boy is een platformer op Xbox Live en PC en draait om een stuk vlees dat zijn vriendin probeert te redden. De gameplay draait om precisiewerk, want het spel zit vol met miniscule platforms en cirkelzagen die hun tanden in Super Meat Boy willen zetten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou