Drie ontdekte keversoorten zijn naar pokémon vernoemd

Drie ontdekte keversoorten zijn naar pokémon vernoemd

Drie nieuwe keversoorten die in Australië zijn ontdekt, zijn naar iconische pokémon vernoemd.

De drie keversoorten zijn vernoemd naar de drie legendarische vogels uit de eerste generatie van pokémon, namelijk Articuno, Zapdos en Moltres. De volledige namen van de kevers zijn Binburrum articuno, Binburrum moltres en Binburrum zapdos.

De kevers zijn zo genoemd door diens ontdekkers, dokter Darren Pollock en student Yun Hsiao. Volgens hen moeten namen van nieuwe ontdekte diersoorten altijd verschillen van eerder ontdekte diersoorten. "Een manier om dat te doen is een naam te bedenken die nooit eerder is gebruikt. Yun was een fanatieke pokémontrainer in zijn jeugd en stelde voor om ze daar naar ter vernoemen."

Het tweetal laat weten dat het de komende jaren van plan is om andere diersoorten die worden ontdekt een naam uit het pokémon-universum mee te geven.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

had ze dan namen van keverpokemon gegeven XD geen idee welke maar die zullen er vast wel zijn toch?

0

@HunterSeeker precies mijn gedachte..

0

Pincer / Heracross / .. Denk alleen dat de nog te ondekken diersoorten veelal insecten zijn en je dan te weinig namen hebt ;)

0
test

@Pinopokie https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bug_(type)#Pure_Bug-type_Pok.C3.A9mon Voldoende om uit te kiezen :) Er zullen in de toekomst waarschijnlijk nog wel meer nieuwe insect pokémon bij komen denk ik.

0

Aanbevolen voor jou