Drie nieuwe voertuigen naar GTA Online dankzij update | Gamer.nl

Drie nieuwe voertuigen naar GTA Online dankzij update | Gamer.nl

Er is een nieuwe update uitgekomen voor GTA Online. De update brengt onder meer de gloednieuwe Adversary Mode genaamd The Vespucci Job.

The Vespucci Job

Met de nieuwe Adversary Mode kunnen spelers in zeven verschillende levels de strijd met elkaar aan gaan. In The Vespucci Job nemen twee tot vier spelers het in een soort 'politie en boefje'-scenario tegen elkaar op. Hierbij is er altijd één iemand de boef en de overige spelers staan aan de kant van de politie.

Tijdens de gamemodus krijgt de boef vijf minuten de tijd om door vijftien verschillende checkpoints te rijden terwijl het politieteam de vijand moet tegen zien te houden. Beide teams kunnen alleen gebruikmaken van voertuigen, de bandiet van de gloednieuwe Weeny I i Cla ic en het arrestatieteam van de politiewagen. Geen van beiden hebben wapens.

Wanneer de voortvluchtige wordt klemgereden door de agenten kan deze ervoor kiezen om te respawnen. Dit kost wat tijd, maar de speler kan zijn tocht voortzetten. Als de boef niet binnen vijf minuten alle vijftien checkpoints weet te pakken, wint de tegenstander.

The Vespucci in GTA 5 Online

Nieuwe voertuigen

Naast de nieuwe Adversary Mode brengt de GTA Online-update drie gloednieuwe voertuigen naar het spel.

Zo kunnen spelers nu aan de slag met de bovenstaande Weeny I i Cla ic, die centraal staat in The Vespucci Job. De Compact Car is voor 360 duizend GTA-dollar te verkrijgen via Southern San Andreas Super Autos. De auto is gebaseerd op de Mini MK II uit het jaar 1967 en heeft plaats voor twee personen.

Verder is de onderstaande Vapid Flash GT naar de online-modus van GTA 5 gekomen. De Sports Car is voor 1,7 miljoen GTA-dollar aan te schaffen via Legendary Motorsport. De wagen heeft veel weg van Ford Fiesta RS WRC en .

Naast de twee kersverse wagens is er ook nog een nieuwe helikopter beschikbaar gekomen in GTA Online; de Sea Sparrow. De Civilian Helicopter kost 1,8 miljoen GTA-dollar en is vergelijkbaar met de Sparrow uit Vice City Stories. In het echt heeft de helikopter veel weg van een Bell 47. De Sea Sparrow kan op het water landen en bevat een ingebouwde machinegeweer.

Bonu en

Ook deze week kunnen spelers genieten van een aantal flinke bonu en in GTA Online. Zo is er met de nieuwe Adversary Mode The Vespucci Job tot en met 23 april dubbele GTA$ en RP te verdienen.

In dezelfde periode kunnen spelers gebruik maken van de onderstaande kortingen:

Vehicle Discounts

  • Karin 190z – 25% korting
  • Vapid Hustler – 25% korting
  • Albany Hermes – 25% korting
  • Phantom Wedge – 35% korting (Buy it Now & Trade Prices)

Ammu-Nation Discounts

  • All Melee Weapons – 25% korting
  • Body Armor – 25% korting
  • Explosives & Throwables – 25% korting

Vehicle Modifications Discounts

  • Bullet Proof Tires – 25% korting
  • Liveries – 25% korting (includes Aircraft)
  • Bumpers – 25% korting
  • Resprays – 25% korting (includes Aircraft)
  • Skirts – 25% korting
  • Spoilers – 25% korting
  • Tire Smoke – 25% korting


Op vrijdag 20 april, ook wel de dag die gezien wordt als 4/20, kunnen spelers hun GTA-dollars besparen op wiet-gerelateerde items in GTA Online. Zo krijgen zij 50% korting op Weed Busine - en upgrades en Green Tire Smoke en valt er 50% meer geld te verdienen met het verkopen van Weed.

Wiet in GTA 5 Online

Premium Race & Time Trial Schedule

Tot slot heeft Rockstar het nieuwe Premium Race- en Time Trial-programma bekendgemaakt. Het gaat om de Premium Race – ‘In the City’, die met Sport Cars gereden moet worden, en de Time Trial – Mount Gordo’. Alleen de spelers die tijdens deze races in de top drie eindigen verdienen GTA$ en driedubbele RP.

Vorige week kwam het nieuws nog naar buiten dat GTA 5 volgens analisten het meest lucratieve entertainmentproduct ooit is, zelfs zonder microtransacties. Er zijn maar liefst negentig miljoen kopieën verkocht van GTA 5, wat in totaal zes miljard dollar opleverde voor moederbedrijf Take Two Interactive Inc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou