Drie nieuwe Destiny 2-uitbreidingen onthuld

Drie nieuwe Destiny 2-uitbreidingen onthuld

Bungie heeft tijdens een livestream gisteravond drie nieuwe uitbreidingen op Destiny 2 onthuld.

De meeste aandacht ging naar Beyond Light, dat op 22 september uitkomt. De uitbreiding geeft het startschot voor een nieuw tijdperk voor de game, aangezien het verhaal rondom de Stranger ten einde is gekomen. De uitbreiding draait om Europa, de geboorteplek van de Exo en de piramideschepen. De nieuwe vijand is Aramis, die een geheimzinnige kracht gebruikt en de scepter zwaait op de bevroren maan van Europa.

Bungie onthulde ook de uitbreidingen die daarna volgen. The Witch Queen moet ergens in 2021 uitkomen en Lightfall in 2022. Hier zijn alleen nog maar logo's van getoond. Bungie laat weten dat het Destiny 2 wil blijven uitbreiden, en dat het voor nu niet van plan is om aan een Destiny 3 te werken.

De Season of Arrivals is vanaf nu begonnen in Destiny 2. Dit brengt nieuwe objectives, artifact, een suite met mods en exotic wapens met zich mee.

Zoals de ontwikkelaar eerder al aankondigde, komt Destiny 2 ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X. Bungie liet gisteren weten dat het spel in 4K en 60 frames per seconde op de next-gen consoles draait. Daarbij komt er meteen cross-play tussen de huidige generatie en de volgende generatie consoles. Alle nieuwe Destiny 2-info is terug te vinden op de website van Bungie.

Tot slot werkt Bungie ook aan een compleet nieuwe game, zo blijkt uit diverse vacatures. Dit moet een ander type spel dan de Destiny-reeks worden. In de vacature voor de Incubation Art Director valt bijvoorbeeld te lezen dat het een "ietwat komische" game wordt met "luchtige en wispelturige personages". De vacature voor de Incubation Investment Designer meldt dat loot wel weer een belangrijk onderdeel wordt: "Je bent gewend om te leven in een gigantische database van honderden snuisterijen, wapens en bescherming. Ook weet je hoe je je een systeem bouwt waarmee je deze items op een slimme manier over een kerker van een necromancer versprijdt." Over deze nieuwe game is verder nog niets bekend, maar Bungie gaf eerder al aan uiteindelijk aan meerdere IP's tegelijk willen werken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ga dit maar weer eens oppakken als de Series X uit is. Laatste die ik gespeeld had waren Expansion 1 en 2. Ziet er wel heel tof uit weer.

0
test

Heb de eerste paar levels van Destiny 2 gespeeld toen het f2p werd maar het kon me maar niet pakken. De schietactie voelt heel solide aan maar wordt tegelijkertijd ook heel snel repetitief en is weinig diepgaand.

0

@TheChief dit had ik dus precies het zelfde. Heel weinig content en alles is het zelfde en het verhaal is totaal niet te volgen laat staan de meest domme manier om aan de campaign te beginnen ergens een npc neerzetten in de hub area en 0 aanwijzigen hoe en wat geven. Ik had een goddamn youtube filmpje nodig om uberhaupt de npc te vinden en om te zien of er wel een campaign in de game zat. Daar naast de strike missions is letterlijk met je motortje voorbij alles racen naar de baas toe dat werd herl snel saai. Het schieten werkt wel erg goed dat is zeker een plus punt maar voor een speler die dit gaat proberen 1 grote verwarrende ervaring heb ik de game ervaren. Geen touw aan vast te knopen

0
test

@Shinjite Het is een rommel geworden met die npc waar je heen moet voor de main Quest Line. :( Ik was mijn onafgemaakt Quest Line kwijt op een van mijn Guardians. Het is ook niet duidelijk waar je heen moet enzo.

0
test

@TheChief Dit is dus wat ik bedoelde toen ik bij een ander artikel zei dat de glans er voor mij wel vanaf is. Ik kreeg toen de reactie terug "ja maar Destiny speelt perfect". En dat klopt. Maar super smooth constant hetzelfde doen is nog steeds constant hetzelfde doen :)

0
test

@darkmanwls Wat mij ook heel erg verwarde is hoe de spelwereld is opgebouwd. De ingame map is een mess van rare iconen en onduidelijke pointers. Ik was echt minuten bezig om uit te vogelen hoe je uberhaupt een missie moest starten.

0

Aanbevolen voor jou