Dreams krijgt mogelijk volledige release in februari

Dreams krijgt mogelijk volledige release in februari

Het Twitter-account van de webwinkel ShopTo heeft gisteren een afbeelding gedeeld waarin de releasedatum voor Dreams mogelijk wordt gedeeld.

De tweet gaf 14 februari 2020 als releasedatum aan is inmiddels alweer verwijderd. De bèta van Dreams lanceerde in december vorig jaar en de Early Access was vanaf april dit jaar beschikbaar, maar verder is nog niks bekendgemaakt over de daadwerkelijke lancering. Deze tweet is dus de eerste mogelijk aanwijzing dat de game binnenkort uit bèta gaat.

Dreams is een game die spelers de optie geeft om games te creëren voor anderen om te spelen. In Dreams besturen spelers een Imp, die wordt gebruikt om te communiceren met de wereld van de game. De Imp kan gepersonaliseerd worden en spelers kunnen de emotie van de Imp veranderen door te tekenen op het touchpad van de controller. De Imp heeft ook de mogelijkheid om andere personages over te nemen.

De levels in Dreams worden gescheiden in verschillende ‘dreams’ en die worden weer met elkaar verbonden door middel van een deur. De speler kan de games en puzzels oplossen met behulp van de Imp en de personages die deze Imp onder zijn of haar controle heeft, evenals verschillende objecten die verzameld worden in de verschillende dromen.

Dreams komt uit voor de PlayStation 4.

dreams

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou