Dreams komt eerder uit voor Early Access-spelers

Dreams komt eerder uit voor Early Access-spelers

Gamers die gebruik hebben gemaakt van de Early Access-versie van Dreams, krijgen de launch-versie voor de officiële release. Early Access-spelers kunnen de volledige game al vanaf 11 februari spelen in plaats van op 14 februari, de officiële releasedatum.

Dreams is een game Media Molecule voor de PlayStation 4, waarin spelers hun eigen games kunnen gaan maken en creaties van anderen kunnen spelen. Gamers konden zich tot begin december voor de Early Access-periode van de game aanmelden. Hierna werd Dreams uit de PlayStation Store gehaald tot de officiële release. Nu heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt dat de launch-versie voor de Early Access-spelers een paar dagen eerder uitkomt.

Dreams

De launch-versie van Dreams bevat een grote update ten opzichte van de Early Access-versie. Zo komen er twee nieuwe creator-kits voor de game uit; Welcome Home en Ancient Temple. Dreams heeft in de definitieve versie ook nieuwe tutorials en UI. Spelers kunnen in de launch-versie ook de verhaal-modus Arts Dreams spelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou