Nieuws
Dragon Quest XI

Dragon Quest XI krijgt Switch-versie en Universal-attractie

Eerder al bevestigd voor 3DS en PS4

Geschreven door Lucas May op
Nintendo kondigde vandaag aan dat Dragon Quest XI volgend jaar ook voor Nintendo Switch wordt uitgebracht. Eerder verschenen al berichten over een mogelijke port voor de nieuwe console van Nintendo.

In een blogpost op de website van Nintendo Japan wordt kort de Switch-versie van Dragon Quest XI genoemd. Het artikel bevatte nieuwe informatie van Jump Festa 2017, waar nieuwe gameplaybeelden en details werden gepresenteerd. Aan het eind van de blogpost staat: "Bovendien is deze titel ook gepland voor lancering op Nintendo Switch".

Naast het nieuws over de Switch-versie is ook een Dragon Quest-attractie aangekondigd voor Universal Studios Japan, waar vanaf 2020 ook allerlei Nintendo-attracties te vinden zijn. Bezoekers van de attractie kunnen door "dungeons lopen en wapens inzetten om te strijden tegen monsters terwijl ze het labyrint doorkruisen". Meer informatie over de "Dragon Quest Real Adventure" attractie wordt op 17 maart 2017 bekendgemaakt.

Meer informatie over de Switch-versie van Dragon Quest XI krijgen we mogelijk op 13 januari te zien. Om 5:00 uur 's nachts Nederlandse tijd houdt Nintendo een presentatie over hun aankomende console en de games hiervoor.

Hieronder zijn meerdere video's en de volledige presentatie van Dragon Quest XI te vinden die afgelopen weekend tijdens Jump Festa 2017 zijn vrijgegeven. De rpg wordt volgend jaar uitgegeven voor PlayStation 4, Nintendo 3DS en Nintendo Switch.


Bron: One Angry Gamer

Dit artikel delen:

Lees meer

Aandeel Nintendo zakt na lancering Super Mario Run Negende deel van Dynasty Warriors aangekondigd
0

Reacties op: Dragon Quest XI krijgt Switch-versie en Universal-attractie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.