Dragon Quest Heroes aangekondigd voor PS4 en PS3 | Gamer.nl

Dragon Quest Heroes aangekondigd voor PS4 en PS3 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Dragon Quest Heroes wordt ontwikkeld door Omega Force, dat eerder Dynasty Warriors maakte. De nieuwe Dragon Quest-game wordt net als Dynasty Warriors een hack'n'slash-game. Er is nog geen datum genoemd voor de release van Dragon Quest Heroes. Al wel bekend is dat Sony tegelijkertijd een speciale zilveren PlayStation 4 met een afbeelding van Dragon Quest uitbrengt.

Het is voor het eerst sinds tien jaar dat er een Dragon Quest-game op een console van Sony verschijnt: in 2004 kwam Dragon Quest 8 uit voor de PlayStation 2. Sindsdien is de serie verhuisd naar Nintendo-hardware, maar keert nu dus terug naar de PlayStation.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou