Dragon Quest 11 S ontvangt forse demo op pc, PS4 en Xbox One

Dragon Quest 11 S ontvangt forse demo op pc, PS4 en Xbox One

Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition heeft een demo gekregen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De complete game was al beschikbaar op Switch, maar het is voor het eerst dat gamers op andere systemen er mee aan de slag kunnen gaan. Met de demo kan zo'n tien uur van het spel gespeeld worden. Progressie kan worden meegenomen naar de uiteindelijke versie van het spel.

Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition verschijnt op 4 december op Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, Xbox One en PlayStation 4.Dragon Quest 11 kwam eerder al uit voor PlayStation 4. Het spel is in Japan ook op 3DS verkrijgbaar. De S-versie van de game was voorheen echter exclusief op Switch verkrijgbaar. Hierin kunnen spelers op elk moment wisselen tussen HD-graphics en de 16-bit stijl van de 3DS-versie. Ook kan er gewisseld worden tussen de oorspronkelijke en nieuwe muziek. Het spel bevat zowel Engelse als Japanse dialogen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wederom gamer.nl Dragon quest 11, de normale versie, dus niet de S versie kwam OOK al uit voor de pc op steam. Jullie blijven zeggen dat ie alleen op ps4 uit kwam.

0

Aanbevolen voor jou