Dragon Quest 11 komt naar Xbox-consoles en Game Pass

Dragon Quest 11 komt naar Xbox-consoles en Game Pass

Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age S komt naar Xbox-consoles, pc en naar Xbox Game Pass.

Dat werd tijdens de pre-show van Xbox Games Showcase aangekondigd. Het spel verschijnt op 4 december op Xbox-consoles, pc en Game Pass.

Dragon Quest 11 kwam eerder al uit voor PlayStation 4 en Switch. Het spel is in Japan ook op 3DS verkrijgbaar. De S-versie van de game was voorheen exclusief op Switch verkrijgbaar. Hierin kunnen spelers op elk moment wisselen tussen HD-graphics en de 16-bit stijl van de 3DS-versie. Ook kan er gewisseld worden tussen de oorspronkelijke en nieuwe muziek. Het spel bevat zowel Engelse als Japanse dialogen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Was van plan om 'm aan te schaffen op de ps4 maar dit is natuurlijk ook aantrekkelijk ondanks dat je even moet wachten.. Hmm what to do haha

0
test

@JFG Als je ook een ps4 hebt zou ik daar voor gaan hoor, die kan je inmiddels wel ergens afgeprijsd of 2e hands scoren. Straks op xbox betaal je t volle pond.

0
test

@darkmanwls Xbox komt die op GamePass dus mocht je dat hebben zou ik zeker wachten op de S versie. Voegt ontzettend veel content toe!!

0
test

Dragonquest XI is ALLANG uit op pc, jullie bedoelen dat ie ook komt op de xbox app voor pc zeker. release datum op steam, 4 september 2018, is gewoon bijna 2 jaar al uit. Lekker bezig weer gamer.nl

0

@darkmanwls Amateurisme en Gamer.nl zijn beste vrienden.

0

Aanbevolen voor jou